Nummer 3 - 2020

Inhoud

14 Game changer

Vogelvrij over de wereld zwerven werd door corona met de staart tussen de benen terugkeren of in den vreemde opgehokt de storm uitzitten. Een gelukje voor de thuisblijvers: ook daar kun je op expeditie.

30 Onderweg naar Iran

Dat de reis mooier is dan het doel, is een cliché, omdat het een waarheid als een koe is. Lees de reisimpressies van Onno maar, die met oog voor het kleine naar Teheran fietste.

34 Drummen voor de aarde

Voor niemand anders dan zichzelf en de natuur doet Peter het: drummen. Daartoe sleepte hij op zijn fiets duizend kilometer lang een drumstel achter zich aan over de Balkan.

38 Navigatieapps

Een app om je door het oerwoud van navigatieapps te navigeren is er niet. Wel een overzicht van de apps die onder fietsreizigers het populairst zijn.

45 Oedipus of karma

Griekenland is het land van de klassieke oudheid, maar karma werkt er ook gewoon. Als fietser moet je dus niet raar staan te kijken dat smokkelen met een taxirit leidt tot chaos. Of is het een les van Oedipus?

en verder

Dit zag ik 4
Op klein schaal 6
Met mes en spork 27
Column Hilde Geens 29
Uitgelezen 42
Agenda 45
Verenigingsnieuws De Wereldfietser 49
Verenigingsnieuws De Vakantiefietser 50
De volgende keer 51

 

Nieuwsgierig geworden?

Word lid / abonee van een van beide verenigingen en ontvang het tijdschrift vier keer per jaar. Of maak € 10,23 over op banknummer NL11 INGB 0009 0105 40 t.n.v. uitgeverij Holcus te Diemen onder vermelding van 'Nieuwste nummer'. Vergeet daarbij ook niet om je adres door te geven!