Nummer 4 - 2021

cover-214_WF.jpg

Inhoud

08 Zand en oases

Oman heeft twee gezichten, ontdekken Jeroen en Mette. In de woestijn worden ze door het zand en de harde wind gezandstraald. In de oases vinden ze kampeerplekken van een paradijselijke schoonheid.

16 Retourtje Middle-earth

Wat te doen als een fietstocht naar Rome door corona in het water valt? Dan peddel je naar Middle-earth. Ook al lijkt de weg erheen verdacht veel op Frankrijk.

21 Thema: Dier (on)plezier

Ontmoetingen met dieren kunnen prachtig zijn: korte, speciale momenten met verwondering over en weer. Maar uit de bijdragen in dit thema blijkt toch vooral hoezeer dieren een bron van terreur kunnen zijn.

32 Peru offroad

Dat mountainbikes handiger waren geweest op de onverharde wegen, ­vijf­­-duizenders en hoogvlakte van Peru, weerhoudt Nienke en Pim er niet van om hun toerfietsen er toch overheen te sturen. Daarvoor zijn de ruige wegen
te mooi.

 

en verder

Dit zag ik 4
Op kleine schaal 6
Column Mieke Huisman 15
Uitgelezen 31
Met mes en spork 35
Fietsers onderweg 36
Agenda 43
Verenigingsnieuws De Wereldfietser 44
Verenigingsnieuws De Vakantiefietser 45
De terugkomst 47

 

Nieuwsgierig geworden?

Word lid / abonee van een van beide verenigingen en ontvang het tijdschrift vier keer per jaar. Of maak € 10,23 over op banknummer NL11 INGB 0009 0105 40 t.n.v. uitgeverij Holcus te Diemen onder vermelding van 'Nieuwste nummer'. Vergeet daarbij ook niet om je adres door te geven!